ubroadcast.gr - Take your music everywhere! ubroadcast.gr - Take your music everywhere! ubroadcast.gr - Take your music everywhere!

ubroadcast.gr

Θέλατε ποτέ να μπορείτε να μπείτε σε μια σελίδα στο internet από οποιοδήποτε πρόγραμμα ή συσκευή εσείς διαλέγατε και απλά να ακούσετε την μουσική που εσείς προτιμάτε, χωρίς απίστευτες και ατελείωτες αναζητήσεις σε κεντρικές σελίδες χωρίς νόημα, χωρίς σελίδες που δεν εμφανίζονται καλά και έχουν διαρκώς προβλήματα; Θέλατε να μπορέσετε να αναζητήσετε όχι μόνο τον σταθμό που ψάχνετε αλλά την ίδια την μουσική που εσείς ακούτε; Να συνομιλήσετε με ανθρώπους που έχουν ακριβώς τις ίδιες προτιμήσεις με εσάς στη μουσική αλλά και με τους ίδιους τους παραγωγούς των ραδιοφώνων,ζωντανά;

Το ubroadcast.gr είναι προσαρμοσμένο σε εσάς, σχεδιάστηκε με εσάς, τον ακροατή σαν γενικό concept, χωρίς διαλείματα, χωρίς δικαιολογίες, το ubroadcast.gr είναι επικεντρομένο στον ακροατή που ψάχνει κάτι ιδιαίτερο αλλά και στον ακροατή που απλά θέλει να ακούσει μουσική! Δοκιμάστε το

Ιστορία

Η ιστορία του ubroadcast.gr ξεκινάει πολύ πίσω, συγκεκριμένα το 2000, όταν 2 φίλοι με μεράκι και γνώσεις για τις νέες τεχνολογίες και την μουσική συναντήθηκαν σε ένα καφέ και άρχισαν να συζητάνε το πώς θα κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, για την τότε εποχή που δεν υπήρχαν πολλά ραδιόφωνα στο internet το ubrodcast.gr αποτελούσε ένα μακρινό όνειρο ακόμα. Το 2010 όμως το όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον οι 2 φίλοι γίναν πολλοί παραπάνω και ευχόμαστε η ομάδα να μεγαλώσει και να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι και όρεξη για ένα ελεύθερο και γρήγορο ubroadcast.gr

Σκοπός

Ο σκοπός του ubroadcast.gr είναι πολύ απλός, το μόνο και κύριο μας μέλημα είναι να μπορεί ο χρήστης/ακροατής να ακούει τη μουσική που τον ενδιαφέρει, ελεύθερα στο internet, μέσα από τον online κατάλογο του ubroadcast.gr χωρίς να υποφέρει σκεφτόμενος τεχνολογίες, συσκευές και λοιπά plugins, που στην ουσία δεν χρειάζεται. Το ubroadcast.gr χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο που το κάθε ραδιόφωνο που εκπέμπει μουσική στο internet (σε συγκεκριμένες ακόμα τεχνολογίες), μπορεί να ακουστεί και να "παίξει" μέσα από τους players του ubroadcast.gr σε κάθε περίπτωση. Είτε ο χρήστης είναι on the go και χρησιμοποιεί κάποια κινητή συσκευή με 3G/4G είτε στο σπίτι του με κάποιο tablet ή από το pc του με WiFi ή καλώδιο.

Όραμα

Εδώ είναι τα δύσκολα.. ;) Το ubroadcast.gr θέλει να γίνει το μεγαλύτερο web radio (& video soon) portal στον κόσμο, να μπορέσει να σταθεί δίπλα σε μεγαθήρια του παγκόσμιου ιστού, να μπορέσει να αποτελέσει "σταθμό" για τους online ακροατές αλλά και τους mobile. Στο μυαλό μας έχουμε πολλά, που πιστεύουμε ότι στα χρόνια που έρχονται θα πετυχαίνουμε ολοένα και περισσότερους στόχους! So Stay Tuned and keep broadcasting!

Behind the Scenes

Μερικές κρυφές σκηνές για το τι ετοιμάζουμε η και ακόμα κρυφοί μας κώδικες ;)

Meet The Teem

Μερικοί από τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από το ubroadcast.gr. Σας μιλάμε και μας μιλάτε με τα μικρά μας ονόματα, αφού νομίζουμε ότι είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα!

Hercules
Hercules

Manager

Είναι ο άνθρωπος που θα μιλήσεις αν ενδιαφερθείς για διαφήμιση ή για οτιδήποτε άλλο

John
John

Network IT Manager

Ο άνθρωπος κλειδί, πίσω από όλους τους υπολογιστές (servers) θα βρείς τον Γιάννη να ψάχνει ακόμα ένα μικρό κομμάτι κώδικα για το router Cisco που είναι και διπλωματούχος, να μπορέσει να κάνει ποιό secure το δίκτυο τους ακροατές αλλά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Kostas
Kostas

Senior ASP Developer / Database designer

Ότι και να πούμε για τον Κώστα είναι λίγο. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να γράψει κώδικα μέχρι να πείς "άσπρη, πέτρα ξέξασπρή", poof! έφτιαξε μόλις τώρα που το διάβαζες ένα μικρό κομμάτι κώδικα που θα σε βοηθήσει να ακούς μουσική από το iPad σου! Wow! Δοκίμασε το!

Stelios
Stelios

Senior PHP Developer / Analytics Designer

Ο Στέλιος είναι μια μικρή ιδιοφυϊα, πάντα θα βρεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να λύσει ένα πρόβλημα στον ποιό απίστευτα γρήγορο χρόνο! Άσε τώρα που διάβαζες αυτό, έλυσε ένα πρόβλημα που είχαμε με τα στατιστικά όλων των σταθμών στο ubroadcast.gr με μία κίνηση, μια κόλλα χαρτί και ένα μολύβι! Απίστευτο;

Andreas
Andreas

Researcher

Ο Ανδρέας αναλύει τα δεδομένα από όλες τις βάσεις δεδομένων, καθώς και ψάχνει συνεχόμενα για καινούργιες ιδέες και τρόπους για να γίνουμε καλύτεροι!